Автобуси щъркели“ се появиха по натоварена автобусна линия в

...
</TD
> Автобуси щъркели“ се появиха по натоварена автобусна линия в
Коментари Харесай

Щъркели се появиха по натоварена автобусна линия в Пловдив

Автобуси " щъркели “ се появиха по натоварена автобусна линия в Пловдив. Такъв сигнал изпрати четец на публицистичната поща на Plovdiv24.bg.

" Бих желал да алармирам за това, че по една много натоварена автобусна линия се появиха щъркели. Става дума за линия 1, където през вчерашния ден имаше към 2-3 дребни рейса. През цялото време имаше прекомерно доста правостоящи, а по едно време вратите едвам се затваряха. Надявам се да се оправят нещата “, написа нашият четец.

" Не знаех, че се движат дребни рейсове, ще ревизира “, сподели за Plovdiv24.bg шефът на Оперативна програма " Организация и надзор на превоза “. Той изясни, че има назначена инспекция от страна на общината за всички случаи на осъществяване на линии в градския превоз с дребни рейсове, когато има обвързване това да става единствено с огромни. Очаква се отчетът от инспекцията да е подготвен тези дни. Стоилов увери, че такива инспекции се вършат от време на време, всеки месец, а когато има нарушавания превозвачите се глобяват с по 1000 лв. при първо нарушаване, а по-късно санкциите стават още по-солени.

До 2016 година е било възможно да се извършват 12 от линиите с дребни рейсове, само че при последните контракти с превозвачите, от 2018 и 2021 година, това не се позволява като уговорка в контракта с тях.

" Въпреки, че се пускат от време на време в употреба дребните рейсове и ние надлежно ги глобяваме “, добави Стоилов. По думите му, даже по време на коронавирус рецесията не е било възможно това, имало е единствено разреждане на курсовете.

Но в общината непрекъснато постъпват такива сигнали от жители, призна Стоилов. Превозвачите го вършат за по-малко разноски, поради инфлацията и качването на цените на горивата.

Сигналът за съответния случай също се удостовери.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР