Асфалтът на булевард Цар Борис III Обединител отново е разрязан,

...
</TD
>Асфалтът на булевард Цар Борис III Обединител отново е разрязан,
Коментари Харесай

Кошмар за шофьорите в Пловдив: Отново разрязаха асфалта на Цар Борис III Обединител

Асфалтът на бул. " Цар Борис III Обединител " още веднъж е разрязан, разбра  Plovdiv24.bg.  В обществените мрежи е оповестена фотография, от която е видно, че настилка липсва тъкмо до Пловдивския университет " Паисий Хилендарски ".

" Минавайте доста деликатно през " Цар Борис Трети Обединител " в лява лента пред автобусната спирка пред Ректората на ПУ, защото има изрязан сектор от асфалта и са поставили един дребен конус и едвам се вижда. Не ми се мисли, като се стъмни, какво може да се случи. Потресаващо елементарни са тези, които са създали това на централен път с такова интензивно придвижване. ", написа мъжът, който сигнализира за казуса.

На това място постоянно стават, за които .

" Това е закононарушение от страна на общината.......от 1 седмица седи по този начин и кой знае още какъв брой време ще им отнеме. А тоя конус в неделя като се изпуках в нея, го нямаше. Сигурно му е бил почивен ден. ", споделя пловдивчанин.

" Там най-малко има конус, на Пещерско, изрязаха, хвърлиха две лопати трошляк и го зарязаха по този начин! Ни конус, ни знак, нито нищо. Оправяй се! ", казва друг.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР