26 снегопочистващи машини обработват пътищата от републиканската пътна мрежа в

...
</TD
>26 снегопочистващи машини обработват пътищата от републиканската пътна мрежа в
Коментари Харесай

Временно затворени остават пътищата за тежкотоварни автомобили от Русе към Разград и Бяла

26 снегопочистващи машини обработват пътищата от републиканската пътна мрежа в Русенско, оповестиха от Областна администрация Русе. Временно затворени за тежкотоварни коли над 12 т. от през днешния ден сутринта са основните пътища от Русе към Разград и Бяла. За леки коли, рейсове и камиони до 12 т. придвижването също е било спряно, само че за малко. Това се е наложило заради нуждата опесъчаване на пътните сектори.

Областният шеф Данаил Ковачев поддържа контакт с институциите от района, имащи отношение към зимната конюнктура. Създадена е нужната организация за реакция в оптимално къси периоди в актуалната усложнена конюнктура. Ковачев моли водачите да подхващат пътувания единствено при нужда и да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, да не подхващат внезапни маневри, да съблюдават нужната отдалеченост, както и да не изпреварват снегопочистващите машини.

По последни данни няма обитаеми места без електрозахранване, вода и телекомуникации. Снежната завивка в региона е към 10 см., само че до края на деня се чака захлаждане, което може да е причина за обледяване.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР