21-годишната благоевградчанка Никол Качева се отказва от участието си в

...
</TD
>21-годишната благоевградчанка Никол Качева се отказва от участието си в
Коментари Харесай

Разследват за измама 21-годишна благоевградчанка, кандидат за общински съветник 

21-годишната благоевградчанка Никол Качева се отхвърля от присъединяване си в локалните избори като претендент за общински консултант, откакто името ѝ бе забъркано в скандал, обвързван с машинация, научи " Фокус ".

Гергана Муртова, която е лидер на листата, в която бе и Никол, написа в обществените мрежи следното:

" Относно изявленията излезли в медиите през днешния ден, че претендент от моята листа е задържан декларирам, че това не е правилно. Въпросното лице е разпитано (не арестувано) от органите на Министерство на вътрешните работи по тематика от битов темперамент, която не е обвързвана с изборния развой. 

Въпреки, че все още няма повдигнато обвиняване против нея, тя подаде молба в ОИК за премахване от листата ми. "

Скандалният случай стана прочут тази заран, когато в полицейския бюлетин се появи информация, че през вчерашния ден в 02 РУ-Благоевград е получен сигнал от гражданин на град Благоевград, че в интервала от 18.06.2023 година до 09.10.2023 година му е нанесена вреда на приблизителна стойност към 31 000 лв., откакто е въведен в подвеждане, че дадени от него суми ще му бъдат върнати в по-голям размер. 

Със заповед за задържане до 24 часа, от работещите по случая полицейски чиновници е арестувана 21-годишна благоевградчанка. 

Уведомена е РП-Благоевград и е формирано досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР