10 млади огнеборци,възпитаници на СУ “Никола Вапцаров, достойно представиха Пловдив

...
</TD
>10 млади огнеборци,възпитаници на СУ “Никола Вапцаров, достойно представиха Пловдив
Коментари Харесай

Голям успех за пловдивски ученици!

10 млади огнеборци,възпитаници на СУ “Никола Вапцаров ", почтено показаха Пловдив на шампионат в гр. Ловеч. Пловдивчани се пребориха с извънредно мощна конкуренция сред 12 тима в страната и завоюваха трето място в дисциплините- “400 м щафетно тичане с трудности " и “Бойно разрастване на спортна пътека, което им обезпечи и третото място в комплексното класиране на борбата за преходната купа “Юлиян Манзаров " - гр. Ловеч. Досега Пловдив не се е представял толкоз добре на сходно огромно съревнование.

Огромно " БРАВО " на учениците, в чиито сърца гори огънчето на триумфа и пристрастеността към пожарникарската специалност!

Трябва да се регистрира и професионална подготовка и поддръжка към Кузман Дерменджиев- контрольор в група ДПК и ПД към Трета РСПБЗН и Васил Савов - старши преподавател по физическо образование в СУ " Никола Вапцаров " гр.Пловдив, които мотивираха децата и бяха неразделно до тях!

" Успехите са с доста труд, само че и с помощта и разбирането сред деца, пожарникари, управление на учебно заведение и родители и мен.Създава се доверие и другарство. Благодаря на инсп. Йордан Сираков и на Стоян Стратиев, шеф на СУ " Никола Вапцаров ", разгласи техният треньор Васил Савов.

" Доволен съм и от това на сутринта на 8.10. участвахме на първия по рода си шампионат проведен от СКЛА " Тракия " в Пловдив. А се бяхме върнали вечерта изтощени от Ловеч. Организацията на шампионата бе отлична. Децата от тима на " Калинките " взеха присъединяване и се показаха чудесно. На шампионата участваха спортни клубове по лека атлетика от страната и чужбина. " Вапцаров " -ци станаха първи на щафета при момчетата на 4х100м, трети на щафета 4х10м при девойките, 3 и 5 пети в скока на височина при девойките и 4 и 6 на 200 м при момчетата. Щастлив съм с такива работливи деца! ", добави още той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР