Тази зима беше много трудна и всеки украинец без преувеличение

...
Тази зима беше много трудна и всеки украинец без преувеличение
Коментари Харесай

Зеленски: Украйна тази зима имаше енергия и топлина, въпреки всичко

Тази зима беше доста сложна и всеки украинец без пресилване почувства тази компликация, само че въпреки всичко успяхме да осигурим на Украйна сила и топлота. Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски нощното си видеообръщение в сряда, 1 март, представено от " Укринформ ".

На срещата за енергетиката участваха всички, които носят отговорност за стабилността на енергийната ни система. Беше дълга среща, която продължи три часа, регистрира той. Участие взеха енергийни компании " Нафтогаз ", " Енергоатом ", " Укренерго ", " Укрхидроенерго ", представители на държавното управление, Ръководителят на съответната комисия на Върховната Рада, армията, разузнаването и други.

Поставихме настоящите задания, с цел да приключим качествено този отоплителен сезон и към този момент започнахме подготовката за идващия сезон - всеки от участниците в срещата получи своята част от работата в това отношение. Виждаме опасности, на които ще намерим отговор, увери той.
 Зеленски: Възстановихме тока на 6 млн. украинци за ден
Зеленски: Възстановихме тока на 6 млн. украинци за ден

Украйна желае от Запада нови Противовъздушна отбрана системи

Освен енергетиката, той е разискал и обстановката на фронта по време на дълъг, обстоен конферентен диалог с всички, които дават отговор за разнообразни области на държавната защита. Военните, Службата за сигурност, Главното разследващо ръководство, външното разузнаване, Министерство на вътрешните работи и други държавни чиновници.

Ние държим всяко направление на фронтовата линия под надзор, убеден е президентът. Хортица, Таврия, Одеса, Север - имаше известия за обстановката през миналия ден. Освен на фронтовите посоки обръщаме внимание и на фронтовите зони. Тези градове и области, които са подложени на съветски обстрел всеки денонощно. До тенденциозен гнет. Никопол и други общности на Днепропетровска област, Запорожие, Херсон и района, фронтовата част на Донбас, Харков и района, Сумска и Черниговска области. Сега, в по-голямата част от територията на страната ни, където успяхме да осигурим относителна сигурност, може да не усетите какъв е животът на тези наши хора, които живеят в граничните с Русия региони, които живеят в южната част на страната ни. Където има обстрели. Където хората не са на фронта, само че въпреки всичко непосредствено водят война. Където Русия непрестанно се пробва да унищожи всичко, което хората имат. Постоянно - и това не е пресилване. Когато приготвяме дейностите на нашата войска, на всичките ни сили за защита и сигурност, имаме поради също, че такива дейности последователно ще върнат сигурността на тези, които в този момент са във фронтовата зона.

Всяко придвижване на нашето знаме напред ще значи сигурността на нашия народ, съобщи още той.
 Украйна още веднъж създава ток, само че спиранията не престават
Украйна още веднъж създава ток, само че спиранията не престават

Отново опасения към Каховския язовир
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР