Тази война по пътищата, с пияни и дрогирани шофьори, показва,

...
Тази война по пътищата, с пияни и дрогирани шофьори, показва,
Коментари Харесай

Радев: Цяло поколение израсна без патриотично възпитание

Тази война по пътищата, с пияни и дрогирани водачи, демонстрира, че цяло едно потомство в страната израсна без разгърната система за всеобщ спорт, за природосъобразен метод на живот, за патриотично образование.

Сега берем резултатите от това.

Това съобщи президентът Румен Радев в Ямбол, където откри самодейността “Спортувай с президента ” и първия шампионат по утринна гимнастика в града.

По думите му, е нужно взаимоотношение сред държавната, локалната власт, и системите на образованието и спорта за вложение в най-важното – здравето на нашите деца.

„ България има потребност от бъдеще, а това бъдеще може да се кове единствено от физически и душевен устойчиви младежи.

Млади хора с патриотично обучение, които да могат да преодоляват всички провокации на бъдещето “, сподели още Румен Радев, откакто награди участниците в спортните прояви.
Той дефинира като доста позитивен образецът на община Ямбол и концепцията на заместник-кмета Енчо Керязов.
Двете спортни събития се организираха в затревеното празно корито на река Тунджа в града, което локалната администрация има концепция да трансформира в линеен парк.

Включиха се над 500 възпитаници от областите Ямбол, Сливен, Бургас и Стара Загора. Представянето на децата оценяваха трима заслужили майстори на спорта – Нешка Робева, Милена Търничкова и Маргарита Моллова.

Преди две години заместник-кметът на Ямбол Енчо Керязов и локалната администрация подеха акция за връщане на 10-минутните физически извършения в учебните заведения преди образователните часове.

Първият шампионат по утринна гимнастика през днешния ден беше проведен със съдействието на Националната спортна академия „ Васил Левски “.

 
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР