Тази вечер във VIP Brother ще видим как по време

...
Тази вечер във VIP Brother ще видим как по време
Коментари Харесай

Опасна игра с изненадващ край и неочаквани нежности довечера във ВИП Брадър

Тази вечер във VIP Brother ще забележим по какъв начин по време на специфичната вечеря на Мария любовта се завърна под покрива на най-известната Къща. Подтикнати от извиненията, които враждуващите съквартиранти си размениха, Дани Петканов и Александра също ще отворят още веднъж сърцата си един за различен. Двамата ще си разменят нежности, само че по един или различен метод ще покажат, че към момента се опасяват да дадат втори късмет на връзката си.

Ваня и Тото оформиха мощна комбина още от първите дни на престоя си. Двамата постоянно беседват и намират един в различен доста общи качества и ползи. Тото обаче обича да комуникира и с друга жена в Къщата - Мегз, а все по-честите и продължителни диалози сред тях не се харесват на Ваня и тя напълно намерено го признава. Тази вечер ще забележим по какъв начин Ваня и Тото ще се впуснат в рискова игра, краят на която ще изненада както съквартирантите, по този начин и самите тях.

Крехкият мир в Къщата ще бъде заплашен малко след помирителната вечеря на Мария. В центъра на събитията още веднъж ще застане прочувственият Шеф Петров, само че този път обект на неговото неодобрение ще се окаже хубавицата Енджи Касабие. Дали поради обстоятелството, че Енджи е на страната на Мария и Ваня, или просто поради обичания спорт на Шефа - основаване на кавги, Енджи ще се трансформира в новата цел на Борис Петров. В живото предаване на VIP Brother нощес феновете взеха решение близначките Алекс и Влади да се разделят с шоуто вечно. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР