Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA

...
Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA
Коментари Харесай

Легендарната Лепа Брена влиза във VIP Brother тази вечер

Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA една същинска легенда ще прекрачи прага на най-известната Къща. Феноменалната Лепа Брена ще има специфична задача към Съквартирантите, а осъществяването ѝ ще бъде зрелищно. Освен страстите от влизането на Лепа Брена, звездите ще се борят с непостижимата задача да изпразнят басейна за една нощ, единствено благодарение на чаши за вода, а финалът на седмичната задача ще даде отговор на по този начин значимия въпрос – съумя ли да отслабне Сашка Васева с 5 кг.

Влизането във VIP Brother на музикалната икона на Балканите ще докара Съквартирантите до същинска еуфория. Те ще би трябвало да посрещнат Лепа Брена по невероятен метод – посредством конкурс за двойници на певицата, а самата тя ще влезе в ролята на жури и ще излъчи победител. Всички заедно ще се впуснат в песни, танци и мерки за огромното събитие, а смехът и заниманието ще бъдат повече от сигурни. Как най-голямата почитателка на Лепа Брена в Къщата ще реагира на новината и кой ще стане победител в състезанието, журиран от самата легенда, ще разберем още довечера.



В дейли епизода тази вечер ще забележим и осъществяването на непостижимата задача на Съквартирантите – да изпразнят басейна за една нощ, служейки си единствено с чаши за вода. Първоначалната подготвеност бързо ще премине в занимателни молби на звездите към Big Brother, а един Съквартирант ще изуми всички с готовността си да завърши сполучливо задачата с цената на всичко.



Краят на седмичната задача ще даде отговор и на по този начин значимия въпрос съумя ли Сашка да смъкна 5 кг и сполучлива ли е тайната задача на Маргарита и Алфредо. След няколко дни, прекарани в непрестанни забележки и опити за ограничение на храната, Медената питка още веднъж ще се качи на кантара, а какво ще покаже той и какъв брой % от бюджета съумяха да извоюват Съквартирантите за идната седмица, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР