Тази вечер във VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA,

...
Тази вечер във VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA,
Коментари Харесай

Алекс Богданска: Не искам повече да правя грешки

Тази вечер във VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA, съквартирантите ще гледат онлайн същински любовен сериал. Някои от тях ще се радват толкоз доста на младите влюбени, че ще решат да скрепят връзката им с пръстен, други просто доброжелателно ще се забавляват, а трети ще не престават да злословят по адрес на Алекс Богданска.

Изолацията в най-известната къща и съквартирантите в нея несъмнено повлияха на Александра и Даниел да намерят още веднъж пътя един към различен, само че довечера ще забележим по какъв начин същите тези фактори по едно и също време ще се пробват да ги сближат още повече и да ги отдалечат още веднъж.

Енджи ще бъде изключително щастлива от настъпилите промени в връзките сред Алекс и Дани. В изблик на наслада, тя ще подари на Богданска пръстен, който да символизира любовта ѝ с Петканов.



Красивата ливанка ще обрече двамата млади един на различен и ще признае, че за първи път вижда толкоз същинска и откровена обич като тяхната.

Докато Енджи се радва на младата двойка, Цуни ще продължи със заканите си да разкрие шокиращи обстоятелства от предишното на Александра. Тя обаче няма да остави нещата по този начин и персонално ще му зададе някои въпроси.

Как ще отговори той и ще се трансформира ли това в следващ мотив за кавги в към този момент безоблачното небе над къщата, следва да разберем.

По време на живото предаване на VIP Brother нощес, феновете взеха решение шоуто вечно да напусне журналистът Антон Стефанов. Пред Ники Кънчев Тони съобщи, че ролята на коментатор е в пъти по-лесна в сравнение с тази на участник и призна, че играта в последна сметка го е надиграла.

Повече вести ще откриете на формалната страница на VIP Brother във Фейсбук. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички детайлности за съквартирантите и най- настоящите вести за шоуто може да следите и на уеб страницата на VIP Brother 2017.

Ваня Щерева и Тото в рискова игра с неочакван край

Близначките първи напуснаха VIP Brother 2017

След серия кавги любовта във VIP Brother се завръща

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР