Тази вечер във VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA,

...
Тази вечер във VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA,
Коментари Харесай

Биг Брадър: Ти си срам за твоята армия

Тази вечер във VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA, съквартирантите ще водят борби на няколко фронта – на плаца, поради новата си седмична задача, и в Къщата, с цел да се защитят от непрестанните нападки на началник Петров.

Отношенията сред Енджи и Борис Петров стават все по-обтегнати, само че Дани Петканов е подготвен на всичко да спре женските сълзи в Къщата. Тази вечер Лудият кореспондент ще влезе в преден конфликт с шефа, а Енджи ще се опита да разбере каква е повода за експанзията на Петров към нея.

Малко по-късно скандалният Борис Петров ще се конфронтира и с един от най-близките си хора в Къщата – дизайнерката Мегз, а новите борби ще доведат до неизбежно пренареждане на лагерите.

Приятелството сред Енджи и Мария ще стартира да се пропуква, а фолк дивата ще зададе въпроса за какво никой не пази шефа от непрестанните нападки на дамите. Ще стигнат ли до консенсус Енджи и началник Петров и по какъв начин ще наподобяват лагерите след многочислените борби сред съквартирантите, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.



Новата седмична задача сложи звездите в изключително военно състояние. Днес двата взвода още веднъж ще се изправят един против различен в тествания на тяхната устойчивост и сръчност. Морските тюлени и Пустинните лисици ще дадат всичко от себе си, само че кой взвод ще се окаже по-добър, следва да разберем.

Повече вести ще откриете на формалната страница на VIP Brother във Фейсбук. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички детайлности за съквартирантите и най- настоящите вести за шоуто може да следите и на уеб страницата на VIP Brother 2017.

Вижте още от Къщата на VIP Brother:

Ваня Щерева и Тото в рискова игра с неочакван край

Близначките първи напуснаха VIP Brother 2017

След серия кавги любовта във VIP Brother се завръща

6 съквартиранти номинирани за изпъждане във VIP Brother
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР