Тази вечер във ще проследим извънредната ситуация, която Тото, Дани

...
Тази вечер във ще проследим извънредната ситуация, която Тото, Дани
Коментари Харесай

Игра на нерви на метри от финала на VIP Brother

Тази вечер във ще проследим изключителната обстановка, която Тото, Дани Златков и Шеф Петров сътвориха в Къщата по време на живото предаване нощес. Съквартирантите на възраст под 35 години ще влязат в ролята на чавдарчета и ще дават отговор на въпроси от учебниците за четвърти клас, а Мегз ще получи късмет още веднъж да се трансформира в пълновръстен участник в шоуто.

В края на живото предаване нощес станахме очевидци на изключителна обстановка в Къщата. Напрежението сред Тото, Дани Златков и Шеф Петров ескалира, а довечера ще проследим от какво беше подбудена тази игра на нерви и до къде стигнаха участниците в нея. Остри реплики, изказвания за физическо посягане и моментална интервенция на Big Brother ще завладеят Къщата, а дали физическата кавга в действителност е реалност, или обвиняванията са подбудени в миг на мощен афект, следва да разберем.
 началник Петров
В дейли епизода на VIP Brother тази вечер ще забележим по какъв начин всички Съквартиранти на възраст под 35 години ще се трансфорат в чавдарчета и ще се върнат в класната стая. Те ще би трябвало да дават отговор на въпроси от учебниците до четвърти клас, а в тази конкуренция феновете ще станат очевидци на неподозирани изненади. В рамките на задачата, Big Brother ще даде късмет на Мегз да се върне в играта като пълновръстен участник, само че това ще остане загадка за останалите чавдарчета. Фантомът на Къщата ще би трябвало да даде повече правилни отговори от съучениците си, а дали Каканашева ще покаже нужните познания, или ще остане със статут Фантом, ще разберем напълно скоро.
 Мегз
Снощи феновете на NOVA взеха решение Алфредо Торес да се раздели с най-известната Къща единствено на крачка от финалната права на шоуто. Усмихнатият кубинец беше посрещнат на сцената от своите деца и не съумя да сдържи сълзите си. Какво показа Алфредо за приключението, наречено VIP Brother, единствено няколко часа откакто го напусна, можете да видите.
 Алфредо
Всички детайлности за Съквартирантите, настоящи вести и извънредни фрагменти от риалити шоуто може да откриете в и на формалната страница на. Целите епизоди на предаването може да гледате в, a най-интересните моменти да следите във.

Още от живота на Съквартирантите:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР