Тази вечер в спортен бар Академията в София се проведе

...
Тази вечер в спортен бар Академията в София се проведе
Коментари Харесай

Човек от Sportal.bg шампион с Дрийм тим

Тази вечер в състезателен бар " Академията " в София се организира съревнование с футболни въпроси на тематика международни шампионати. На него удивително присъединяване имаше един от публицистите от състезателен уебсайт №1 на България – Филип Друмчев. Колегата бе част от отбора на водещия на " Ултраспорт " Станимир Бакалов. В състава, който отвя конкуренцията по всички индикатори, бяха още енциклопедистът Румен Пайташев, който след дни отпътува за Мондиал 2018 в Русия; корифеят с перо и въдица Станил Йотов; гуруто във футболната статистика Здравко Гюров; футболните почитатели Ники и Жоро, както и синът на Вили Вуцов – Светльо.

Нашият човек и сътрудниците му от " Всезнайко Юнайтед " имаха проблеми единствено в първия кръг, където очевидно към момента загряваха, а по-късно поведоха в резултата и приключиха без неточности. Филип оказа помощ доста на тима си, като в един от случаите сподели класа, отгатвайки жълтия картон на Марк ван Бомел от полуфинала на Мондиал 2010 сред Холандия и Уругвай.

Отборът на редактора от Sportal.bg финишира с 214 точки и остави зад себе си " Сердика ", " Скрита мощ " и други 15-ина състава. По този метод Филип и компания извършиха заканата си, дадена преди два месеца, че ще сграбчен шампионската купа на куиза за международните шампионати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР