Тази вечер в Кухнята на Ада отборът на червените се

...
Тази вечер в Кухнята на Ада отборът на червените се
Коментари Харесай

В Кухнята на Ада го удариха на молитви, а нервите на Емо гръмнаха

Тази вечер в Кухнята на Ада тимът на алените се изправи против този на златните, откакто изгуби надпреварата за бургери. 

Задачата, която сложи началник Ангелов на двата тима бе да създадат по три броя от петте най-популярни в света пици.

Оказа се, че да завъртиш пица никак не е елементарно. И двата тима срещнаха съществени проблеми още при започване на задачата - разточването на тестото. И до момента в който в тима на алените Виктор от Варна се мъчи над своето тесто и го назова разкъсан чаршаф, Цвети го удари на молебствия. 



Привидно златните трябваше да се оправят доста по-добре. Още при започване на надпреварата те си завоюваха спомагателни пет минути преднина, а и в тима им е Емануел, който е професионален пицар. Един по един Емо стартира да учи съотборниците си по какъв начин се разточва тесто, само че бръзичко се изнерви, което докара до крещене и груби вербални престрелки в кухнята. 



Груб спор се развихри сред Емо и Къци Вапцаров, който бе упрекнат от пицаря, че сирената му са извънредно едри като за пица. 

Къци за следващ път се пробва да е над всички, което ужасно доста пречи, не слуша препоръките, които му се дават. Може да издъни тима, оплака се Емо. 

Добре, повече в никакъв случай нищо няма да те запитвам, в никакъв случай! Това беше! Край!, зарече се Къци.

  

Ти български приказваш ли?, заяде се по-късно щоуменът.

Аз съм от Африка и български не разбирам!, отвърна ядно пицарят. 

И до момента в който в тима на звездите гърмят нерви и се вихрят люти препирни, алените се стиковаха и даже обраха зелените подправки на съперниците си.

Ще вземе да се окаже, че ние сме някакви супер експерти, скрити зад маските на някакви тотални загубеняци и дилетанти, разяснява минути по-късно Къци, когато със своите пици взе мозъка на началник Ангелов и глабна първата точка за тима си.



Роксана добави идващите точки към тима си, въпреки една от пиците й да не бе съвършена съгласно мнението на началник Ангелов. 



Цвети, която насочи една здрава молитва за своите пици, съумя да вземе първата точка за тима на алените, въпреки напълно непохватно да сервира чиниите си. 

Самочувствието на Емо в последна сметка бе попарено тежко от шефа в Кухнята на Ада. Оказа се, че пицарят позволи груба неточност, като прибави в своите пици с морски блага моцарела. 

Е, очевидно не би трябвало да слушаме Емо всякога, не постоянно е прав, разяснява Виктория.



Златните победиха освен в началната борба за спомагателните минути, само че завоюваха и войната на пиците.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР