Тази вечер в ефира на NOVA стартира дългоочакваното продължение на

...
Тази вечер в ефира на NOVA стартира дългоочакваното продължение на
Коментари Харесай

Нови герои, шокиращо убийство и загадки в премиерния епизод на Есента на демона

Тази вечер в ефира на NOVA започва дълго чаканото продължение на „ Дяволското гърло “ – „ Есента на демона “. Точно в 22:00 ч. феновете ще видят завръщането на обичаните герои Мия Язова (Теодора Духовникова) и Филип Чанов (Владимир Карамазов), които ще се сблъскат с шокиращо ликвидиране във Велико Търново. Мистериозни исторически загадки, редица брутални закононарушения и непрекъснато напрежение ще приковат вниманието на почитателите в дванадесетте епизода на новия сезон.

Действието в “Есента на демона ” се развива във величествения град Велико Търново, който също ще се трансформира в самобитен воин на престъпната поредност. По този мотив довечера жителите на града ще могат да участват на церемония премиера в Дома на културата и спорта „ Васил Левски “. Част от актьорския състав и екипът на продукцията ще минат по аления килим на извънредната прожекция.

„ Сериалът е по този начин умислен, че атмосферата на града да бъде един от главните герои в повествованието. Вярвам, че хората, които живеят във Велико Търново, ще го видят в неподозирана светлина. Историята във втория сезон слага Мия и Филип пред ураган от прочувствени и физически тествания. Те се изправят против един зложелател, един разум, който е доста по-софистициран и квалифициран, в сравнение с те си показват. Зрителите би трябвало да гледат деликатно, с цел да вникнат в детайлите и да разгадаят закононарушението дружно с героите “, показа режисьорът Павел Г. Веснаков тази заран в „ Здравей, България “.

„ Тази история е художествена небивалица, само че тя доста се припокрива с това, което виждаме в осведомителния поток. Без да изтъквам съответни случаи, това е една симбиоза сред магистрати, служители на реда, публицисти, предприемачи – нещо, което в последно време чуваме прекомерно постоянно. И най-важното – дефицитът на правдивост. Всеки има право на правдивост. Дали я получава? Дали тя го удовлетворява? Кой има право да съди? – Това са все въпроси, които са свръхидеята на този план “, добавя продуцентът Евтим Милошев.

В новия сезон на сериала присъединяване взимат едни от най-обичаните и надарени български артисти. В актьорския състав влизат Димо Алексиев, Мариан Вълев, Ирмена Чичикова, Асен Блатечки, Рая Пеева, Христина Апостолова, Веселин Петров, Александър Тонев, Тони Наумовски и други. Сценарият на „ Есента на демона “ е дело на Иван Спасов, режисьор е Павел Г. Веснаков, продуцент е Евтим Милошев и продуцентска компания Dream Team Group.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР