Тази вечер в Бургас ще бъде представена книгата - продължение

...
Тази вечер в Бургас ще бъде представена книгата - продължение
Коментари Харесай

Журналистът Георги Тошев представя книгата си за АВВА в Бургас

Тази вечер в Бургас ще бъде показана книгата - продължение за кино лентата „ Мама мия “, която подгрява новата АВВА фикс идея у нас на фона на продължението на кино лентата и мюзикъла на сцената на Столичната опера.  Авторът Георги Тошев, който познава персонално и четиримата от групата, показа за „ Преди всички “ по „ Хоризонт “:
„ В Бургас ще има две следващи срещи с Изкуството на АВВА - към 18 часа ще представим книгата, а по-късно вечерта, известният композитор Стефан Диомов провежда едно скандинавско посещаване - пред Морско казино. Диомов ме предложения да се включа след 8 часа на естрадата на „ Охлюва “, където ще представим скандинавия със специфичен акцент АВВА и тяхната музика “.

Тошев към момента не е гледал мюзикъла на сцената на Софийска опера, само че е благополучен, че той „ съблюдава всички наложителни на лиценза условия към постановката и се пее на български език “.

Продължението на кино лентата „ Мама миа “ е гледал дружно с 400 критици от целия свят в Лондон. Категоричен е че лентата носи страстта и настроението на времето и няма претенцията да стане кино шедьовър.

„ В целия свят, от Австралия през Япония и Европа, филмът и саундтракът са в челните първа и втора позиция. Това е нещо, което демонстрира, че има стойности, както в музиката, по този начин има в киноиндустрията, които са безконечни и тези, които съумеят да ги пипат … “.

АВВА са записали две нови песни през април, които се чака да чуем през декември

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР