Тази вечер в Брадъра Луна и Мариела ще опънат нервите

...
Тази вечер в Брадъра Луна и Мариела ще опънат нервите
Коментари Харесай

Гонзовица Откачи, Нападна Луна

Тази вечер в Брадъра Луна и Мариела ще обтегнат нервите на всички до краен лимит, поради другите заприказва и функции, в които непрестанно влизат. Изморени до краен лимит от непрестанните отводи на певицата да прави отговорностите си в седмичната задача, Съквартирантите ще провеждат протест и ще упорстват Луна да отиде в тъмницата, а Фънки и Константин ще одобряват предизвикването на феновете, с цел да спасят седмичния бюджет.

Ролята на Луна в седмичната задача на Съквартирантите е да се грижи за домакинската работа и да бъде персонален помощник на вързания Динко. След многократните несполучливи опити на звездите да накарат певицата да извършва отговорностите си, в Къщата царува апетит и цялостна бедност. Изморени от функциите, в които Луна влиза единствено и единствено да не прави работата си, супергероите ще провеждат самобитен протест против нея и ще упорстват тя да влезе в тъмницата, а дали това ще се случи, следва да разберем.

Най-близката другарка на Луна в Къщата и неин правилен консултант във всичките ѝ инициативи – Мариела, ще предприеме нова тактика против най-големия си зложелател – Людмила. Безкомпромисната Нордел ще убеди Его Уомън, че в Захажаева се е вселил злобен дух и би трябвало да ѝ бъде изработен екзорсизъм, а какво ще последва от това ненадейно решение, ще разберем още довечера в Big Brother: Most Wanted live.

Bad Boys – Константин и Фънки ще получат специфична задача от феновете, която ще има за цел да върне част от седмичния бюджет след множеството наказания, които претърпяха Съквартирантите по време на задачата. Двамата ще би трябвало да се трансфорат в Луна и да станат безспорни двойници на певицата, а смехът и заниманието още веднъж ще завладяват Къщата.

В края на днешното живо предаване един от шестимата номинирани ще се раздели вечно с Big Brother: Most Wanted. Луна, Мариела, Джино, Дий, Людмила и Фънки ще се борят за утвърждението на феновете, а кой ще се раздели вечно с най-известната Къща, ще разберем довечера от 20:00 часа по NOVA.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР