Тази вечер, в 18:00 ч. българско време, ще бъде дадено

...
Тази вечер, в 18:00 ч. българско време, ще бъде дадено
Коментари Харесай

Официалното откриване на ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 на живо в каналите на Нова Броудкастинг Груп

Тази вечер, в 18:00 ч. българско време, ще бъде обещано началото на едно от най-чаканите спортни събития в света - ФИФА Световно състезание по футбол Катар 2022. Откриващият мач, в който домакините от Катар дебютират на международни финали против тима на Еквадор, ще бъде излъчен онлайн в ефира на DIEMA, DIEMA SPORT 3 и в новия ефирен канал DIEMA SPORT 3 4K. Преди старта му, от 16:00 ч., феновете ще могат да гледат и специфичната студийна стратегия „ Като за международно “ с водещи Павлета Рашкова - Мирослав Арабаджиев и Лилия Мустакова - Ясен Деянов.

Първи посетители във високотехнологичното ново студио на „ Като за международно “ ще бъдат някогашният народен селекционер на България Ясен Петров и голмайстор номер едно в елита на българския футбол Мартин Камбуров. В предаването феновете ще видят и специфичното присъединяване на едно футболно семейство - играчът на Славия Дарко Тасевски ще бъде в компанията на своята половинка - Ромина Тасевска, която е част от панелистите в „ На Кафе “. С любопитна информация за климатичните особености на страната хазаин Катар ще се включи синоптичката на NOVA Лора Георгиева. 

Освен атрактивно наличие, за футболните почитатели ще им още изненади. Една от тях е предизвикването „ Нашата игра “, в което всеки искащ може да ревизира знанията си за международните шампионати и да завоюва специфични награди. Всеки ден водещите ще задават забавен и занимателен въпрос в края на предаването, а правилните отговори ще чакат на уеб страницата Gong.bg в, отдадена на играта. 

ФИФА Световно състезание по футбол Катар 2022 се излъчва в партньорство сред Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия. Всички 64 мача са разпределени поравно сред тях, като всеки от сътрудниците ще предложи на феновете си по 34 футболни срещи от вълнуващия шампионат онлайн. Мачовете от надпреварата, предавани в каналите на Нова Броудкастинг Груп, и студийната стратегия към тях ще бъдат налични и за потребителите на PLAY DIEMA XTRA. Футболните почитатели ще имат опция да гледат онлайн всички дуели от шампионата на уеб страницата на Gong.bg.

Не пропускайте да наблюдавате най-важното от ФИФА Световно състезание по футбол Катар 2022 в каналите на Нова Броудкастинг Груп. 

Информация за Нова Броудкастинг Груп

Нова Броудкастинг Груп e една от най-големите мултиплатформени медийни и софтуерни компании в България, част от United Media, член на водещия телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа United Group. Развива се извънредно динамично и предлага на клиентите и сътрудниците си огромно многообразие от телевизионни канали, радио станции, уеб страници, цифрови платформи и печатни медии. Следвайки най-високите стандарти, спортните канали и платформи на Нова Броудкастинг Груп оферират достъп на феновете и онлайн потребителите до едни от най-атрактивните шампионати в света.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР