Тази вечер Стани Богат“ показа зрелище на феновете си. Водещият

...
Тази вечер Стани Богат“ показа зрелище на феновете си. Водещият
Коментари Харесай

Зрелище в Стани богат: Билалов и гостът му загряха с лицеви опори

Тази вечер „ Стани Богат “ сподели представление на почитателите си. Водещият Михаил Билалов показва добра физическа форма, като направи дружно с госта си поредност от лицеви опори за ободряване и сгряване.

Интересното стартира, откакто Михаил Билалов написа чек за 300 лв. на Никофор Хараламбиев и го поздрави с думите: „ Браво за куража, само че да не се наложи да го взема “.

Това принуди реставратора да скрие чека на комфортно място зад себе си, с цел да е сигурен, че ще го запази.

Последва въпрос на Билалов към Никифор дали му е студено. Страшно ми е студено, призна основният помощник.

Да се стоплим, като създадем по 20-30 лицеви опори, предложи Билалов и Никифор склони: Може.

Аз най-малко ще направя 20 лицеви опори, закани се Билалов и след секунди го реализира с лекост, до момента в който съперникът му се задоволи с по-малко.

Айде, двайсетака, изправи се удовлетворен Михаил. Здрав дух, крепко тяло, заключи Никифор. По-добре ли си?, попита Билалов. След всеки въпрос би трябвало да го вършим, отвърна Никифор.

Играта на преподавателя в Художествената академия продължи с нов напредък и Никифор съумя да доближи сигурна сума от 10 хиляди лв..

Гонгът обаче постави завършек на зрелището и чак на следващия ден ще се разбере дали Хараламбиев ще отговори на въпроса за 20 хиляди лв. и ще продължи ли още нататък.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР