Тази вечер ще станат известни първите два тима, които ще

...
Тази вечер ще станат известни първите два тима, които ще
Коментари Харесай

Определят се първите полуфиналисти в Шампионската лига

Тази вечер ще станат известни първите два отбора, които ще се класират за полуфиналите в Шампионската лига.

Барселона приема ПСЖ, каталунците завоюваха първия мач като посетител с 3:2. Треньорът Шави Ернандес има известни кадрови проблеми, като заради наказания няма да може да разчита на Сержи Роберто и Андреас Кристенсен.

Контузени пък са Гави и Балде. Добрата новина за Шави е обвързвана с отличната форма на неговия отбор, който се намира в серия от 6 следващи победи във всички шампионати. Ако съумеят да отстранят ПСЖ, каталунците ще се класират за полуфиналите в Шампионската лига за първи път от 5 години насам.

Треньорът на французите Луис Енрике също има проблеми към състава си. Контузени са Кимбембе, Кузава и Рико, единствено че позитивната новина е завръщането на Хакими. В първия мач много мощно включване за ПСЖ от пейката направиха младите Заир-Емери и Баркола, които се чака тази вечер да започват от първата минута.

С огромен интерес се чака и другият реванш от четвъртфиналите измежду Борусия Дортмунд и Атлетико Мадрид. Испанците имат преднина с 2:1 след първия мач. Диего Симеоне няма да може да разчита на Самуел Лино, който вкара втория гол преди седмица, единствено че в този миг е наказан. С травма в състава на германците пък е Себастиан Алер, който също бе акуратен в Мадрид. Спечелилият този дуел ще срещне на полуфиналите Барселона или ПСЖ.

1/4-финал в Шампионската лига реванши:

MAX Sport 3

22:00 Барселона - ПСЖ, 1/4-финал в Шампионската лига

MAX Sport 4

22:00 Борусия Дортмунд - Атлетико Мадрид

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР