Тази вечер ще се изиграят още три мача от плейофите

...
Тази вечер ще се изиграят още три мача от плейофите
Коментари Харесай

Фаворитът "Аякс" срещу коравия "Динамо" Киев в битка за Турнира на богатите

Тази вечер ще се изиграят още три мача от плейофите за влизане в групите на Шампионската лига. За своето място в елита на Европа ще се борят холандският " Аякс ", украинският " Динамо " Киев, унгарската сензация " Види ", гръцкият АЕК, швейцарският " Йънг Бойс " и хърватският " Динамо " Загреб.

Най-голям интерес провокира конфликтът сред " Аякс " и " Динамо " Киев. Той ще бъде излъчен онлайн от 22 ч. по bTV Action.
ПАОК измъкна скъпо тъждество от " Бенфика " ПСВ победи мъчно с 3:2 БАТЕ Борисов
Холандският гранд има отличен връх по маркирани голове вкъщи в Шампионската лига. И за двата тима влизането в групите на най-комерсиалния футболен шампионат е въпрос на авторитет и финансови приходи.
Снимка: Getty Images
Победителят от тази двойка ще откри място измежду най-хубавите, до момента в който изгубилият ще би трябвало да се помири с присъединяване в Лига Европа.
Футболист на " Аякс " се разсъни от 13-месечна кома Абделхак Нури към този момент комуникира с околните си
Отборът на " Аякс " е любимец и ще се опита дейно да употребява домакинското си преимущество, както към този момент го направи в предходните кръгове.
Снимка: Getty Images
Домашният връх на " Аякс " в Шампионската лига (включително квалификациите и груповата фаза) е забележително постоянен. Отборът има единствено две загуби в последните си 12 мача на " Йохан Кройф Арена ". Холандците не съумяват да отбележат гол вкъщи единствено два пъти в последните си 17 мача в шампионата - против " Барселона " и " Реал " Мадрид.

Момчетата на Ерик загар Хаг са вкарали 15 гола в последните си седем семейства в Шампионската лига.
МОЛ изхвърли " Лудогорец " от Шампионската лига Шокираща загуба за българския първенец
Унгарският " Види ", който отстрани " Лудогорец " във втория квалификационен кръг, ще се изправи против АЕК Атина от 22 ч., директно по RING.

Снимка: Getty Images По същото време на Voyo.bg ще може да гледате " Йънг Бойс " - " Динамо " Загреб. Коментарното студио преди мачовете стартира в 21:30 ч. по bTV Action.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР