Тази вечер ще се изиграе първият полуфинален мач в Шампионска

...
Тази вечер ще се изиграе първият полуфинален мач в Шампионска
Коментари Харесай

Ето къде да гледаме Тотнъм - Аякс в Шампионска лига

Тази вечер ще се изиграе първият полуфинален мач в Шампионска лига сред Тотнъм и Аякс. Сблъсъкът е в Лондон и стартира в 22,00 часа.
И двата полуфиналиста са малко непредвидени от футболните почитатели и експерти. Аякс отстрани в четвъртфиналите Ювентус, а Тотнъм изхвърли от конкуренцията Манчестър Сити.
Холандците вършат страховит сезон, защото в шампионата на Ниската земя са преди всичко 2 кръга преди края. " Шпорите " пък се намират на трето място във Висшата лига, без да имат шансове за купата.
Домакините от Лондон ще бъдат без контузените Орие, Кейн и Уинкс, а също така Сон е осъден и също ще пропусне срещата.
В състава на гостите съвсем няма кадрови проблеми и единственият отсъстващ от техните редици е Ейтинг, който е контузен и ще пропусне мача.
" Шпорите " завоюваха предходните си две срещи с Аякс, само че това става през далечния сезон 1981/82, когато лондончани стигат до триумф над този съперник с 3:0 и 3:1, а шампионатът в който двата тима се изправят е КНК.
Средната възраст в състава на амстердамци пък е 24 години и 257 дни, а това прави отбора най-младият във етапа на 1/2-финалите, както и вторият най-млад тим от всички 32 отбора, които взеха присъединяване в шампионата на богатите през този сезон.
Доста забавно също е да се означи, че Тотнъм е спечелил 8 от последните си 10 семейства в Шампионската лига, като другите две срещи е позволил провали. Нашата прогноза за този мач е тъждество с по един гол.
Вижте къде можете да наблюдавате срещата в sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР