Тази вечер Севиля и Барселона се изправят в първи полуфинален

...
Тази вечер Севиля и Барселона се изправят в първи полуфинален
Коментари Харесай

Барса се цели в Купата на Краля

Тази вечер Севиля и Барселона се изправят в първи полуфинален дуел за купата на Испания. Срещата несъмнено се чака с интерес, защото и двата отбора се намират в добра форма и ще желаят да доближат до мача за трофея. Наставникът на Барселона Роналд Куман изрази оптимизъм преди идния дуел, като съобщи, че има вяра в тима си. Нидерландецът също по този начин акцентира значимостта на мача, и добави, че Барса ще се цели само в купата и нищо по-малко няма да задоволи отбора му.

„ Чака ни доста отговорно и тежко предизвикателство. Доволен съм от напредъка, който виждам в последно време и мисля, че се намираме в положително положение. Севиля е доста сложен конкурент, само че в случай че желаеме да спечелим купата, би трябвало да победим всеки. Радвам се, че почитателите започнаха да гледат с повече оптимизъм към бъдещето и когато се върнат на стадиона, тяхната поддръжка ще бъде скъпа. Ние ще опитаме да зарадваме хората с трофей и и това е главната ни цел. Купата на краля е значимо съревнование и аз желая да видя след няколко месеца Барса да победи “, съобщи Куман.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР