Тази вечер се провежда церемонията по връчването на британските филмови

...
Тази вечер се провежда церемонията по връчването на британските филмови
Коментари Харесай

Не допуснаха Христо Грозев до церемонията за наградите БАФТА

Тази вечер се организира церемонията по връчването на английските кино награди БАФТА. За статуетка се бори и документалният филм за Алексей Навални.
Прочетете още
Разследващият публицист Христо Грозев, който Русия разгласи за търсене, не е бил позволен до церемонията поради заканите към него. Причината – наличието му можело да повлияе на сигурността на събитието.

В Twitter Грозев написа, че „ с изненада “ разкрил, че английската полиция забранила на него и членове на фамилията му да участват на връчването на наградите.

Лондонската полиция също по този начин акцентира, че не може да забрани на никого да посещава " частно събитие " и признава, че препоръките ѝ може да принудят уредниците да създадат " сложен избор, с цел да решат по какъв начин да понижат рисковете за сигурността ".

" Безопасността на всички наши посетители и личен състав по време на церемонията постоянно е наш безспорен приоритет и всяка година вземаме надеждни ограничения за сигурност ", обявиха от БАФТА.

Във кино лентата българинът споделя, че в заговора за отравянето на Навални е забъркан Кремъл, написа Би Би Си. Русия отхвърля да е забъркана в опита за нападение.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР