Тази вечер са установени два положителни резултата за COVID-19 в

...
Тази вечер са установени два положителни резултата за COVID-19 в
Коментари Харесай

Фандъкова: София е готова за коронавируса

Тази вечер са открити два позитивни резултата за COVID-19 в София . Гражданите, 66-годишна жена и 77-годишен мъж, са настанени в " Пирогов " и са сложени под карантина. Директорът на " Пирогов " проф. Балтов и шефът на Столичната районна здравна ревизия доктор Пенчев подхващат всички ограничения за изолираност в болничното заведение.
 Коронавирус и в София Обновена
Коронавирус и в София

Двама души са настанени в " Пирогов "

Предприемат се всички ограничения за определяне на контактните лица с пациентите, при които е доказан ковид, успокои кметът Йорданка Фандъкова.
 Вътрешното поделение на
Вътрешното поделение на " Пирогов " към този момент изолирано

Пробите на двама пациенти са с позитивни резултати за COVID-19

През тази нощ Националния щаб за преодоляване на разпространяването на COVID-19 ще вземе решение за ограниченията за ограничавания и предотвратяване на жителите , които подхващаме в София.
 Премиерът Бойко Борисов привиква Съвета по сигурността
Премиерът Бойко Борисов привиква Съвета по сигурността

Нови ограничения

На този стадий здравните заведения в София разполагат с нужния потенциал кревати и нужния медицински личен състав, който да поеме диагностициране, проучване и лекуване на жители.

Столична община е в подготвеност за 72 часа, при искане от Националния щаб за преодоляване на разпространяването на вируса, да преобразува общинската Втора градска болница в инфекциозна.

Моля, жителите да лимитират обществените си контакти и да продължат засилената персонална хигиена. При вирусни признаци, първо се обадете по телефона на персоналния си доктор и изпълнявайте прецизно неговите инструкции. Граждани, които нямат персонални лекари, могат да се свържат по телефона със Столичната районна здравна ревизия.

Призовавам жителите, на които е наложена карантина, прецизно да я съблюдават, желае кметът Йорданка Фандъкова.
 Премиерът Бойко Борисов привиква Съвета по сигурността
Премиерът Бойко Борисов привиква Съвета по сигурността

Нови ограничения

Продължаваме със засилената стерилизация в градския превоз, метростанциите и във всички институции, които работят с жители.

Призовавам жителите на София да са спокойни и да се осведомят от формалните източници.

При спомагателни въпроси за вируса, можете да се обадите на разкрития от Министерство на здравеопазването телефон 02 807 87 57.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР