Тази вечер отборите на Айнтрахт и Наполи се изправят един

...
Тази вечер отборите на Айнтрахт и Наполи се изправят един
Коментари Харесай

Айнтрахт - Наполи

Тази вечер тимовете на Айнтрахт и Наполи се изправят един против различен на 1/8-финалите в Шампионската лига. И за двата отбора рядко се случва да бъдат в елиминациите на най-силния клубен шампионат в Европа, тъй че всеки от тях ще желае да се потвърди. Като сегашен победител в Лига Европа немският отбор има по-богат опит в сходни елиминационни конфликти. Италианците обаче вършат необикновен сезон и са се запътили със страшна мощ към купата в Серия " А ", а в този момент имат късмет да потвърдят, че могат да се мерят с най-хубавите и отвън Апенините.

Треньорът на домакините Оливер Гласнер залага на триото Йеспер Лундстрьом, Марио Гьотце и Рандал Коло Муани в предни позиции. Аурелио Бута и Филип Макс са в ролята на халф-бекове, а в средата на терена ще си партнират Даичи Камада и Джибрил Соу.

За гостите Лучано Спалети е избрал Виктор Осимен, Ървинг Лосано и Хвича Кварацхелия да бъдат атакуващото трио, а в халфовата линия ще работят Станислав Лоботка, Пьотър Жиелински и Андре-Франк Замбо Ангиса.

АЙНТРАХТ: Трап, Н`Дика, Яакич, Тута, Камада, Соу, Макс, Бута, Линдстрьом, Гьотце, Коло Муани

НАПОЛИ: Мерет, Ди Лоренцо, Рахмани, Ким, Оливера, Лоботка, Замбо Ангиса, Жиелински, Лосано, Кварацхелия, Осимен
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР