Руският президент Владимир Путин се е пошегувал, когато е заявил,

...
Руският президент Владимир Путин се е пошегувал, когато е заявил,
Коментари Харесай

Лавров: Владимир Путин се шегуваше с подкрепата за Камала Харис на изборите в САЩ

Руският президент Владимир Путин се е пошегувал, когато е декларирал, че Москва поддържа претендента на демократите Камала Харис на президентските избори в Съединени американски щати през ноември, съобщи външният министър Сергей Лавров в изявление за Sky News Arabia.

„ Това беше смешка. Президентът Путин има положително възприятие за комизъм. Той постоянно се майтапи по време на своите изказвания и изявленията. Не виждам дълготрайни разлики в отношението ни към актуалните или предходните избори в Съединени американски щати, тъй като те се ръководят от прословутата „ дълбока страна “, сподели Лавров.

Този коментар той направи язвително във Владивосток

По-рано този месец Владимир Путин съобщи, че Русия желае Харис да завоюва надпреварата в саркастичен коментар, в който уточни нейния „ инфекциозен “ смях като причина да я избра пред претендента на републиканците и някогашен президент Доналд Тръмп, напомня Ройтерс.

 Какво е да си дете с друга полова ориентировка в България? Тази събота и неделя 3 мин. Какво е да си дете с друга полова ориентировка в България?  Обявиха финалистите в „ Мениджър на годината 2024 “ Съдържание от партньори 3 мин. Обявиха финалистите в „ Мениджър на годината 2024 “  Кремъл сформира лист от 47 страни с „ деструктивни настройки “, България е в него Светът 2 мин. Кремъл сформира лист от 47 страни с „ деструктивни настройки “, България е в него  Кога настава астрономическата есен тази година? България 2 мин. Кога настава астрономическата есен тази година?  Висш пълководец на „ Хизбула “ е погубен в Бейрут (ВИДЕО и СНИМКИ) Светът 3 мин. Висш пълководец на „ Хизбула “ е погубен в Бейрут (ВИДЕО и СНИМКИ)  Времето в събота: Предимно слънчево с температури до 25° България 2 мин. Времето в събота: Предимно слънчево с температури до 25°  Торнадо в морето край Ахтопол (ВИДЕО) България 2 мин. Торнадо в морето край Ахтопол (ВИДЕО)  Какво е да си дете с друга полова ориентировка в България? Тази събота и неделя 3 мин. Какво е да си дете с друга полова ориентировка в България?  Обявиха финалистите в „ Мениджър на годината 2024 “ Съдържание от партньори 3 мин. Обявиха финалистите в „ Мениджър на годината 2024 “  Кремъл сформира лист от 47 страни с „ деструктивни настройки “, България е в него Светът 2 мин. Кремъл сформира лист от 47 страни с „ деструктивни настройки “, България е в него  Кога настава астрономическата есен тази година? България 2 мин. Кога настава астрономическата есен тази година?  Висш пълководец на „ Хизбула “ е погубен в Бейрут (ВИДЕО и СНИМКИ) Светът 3 мин. Висш пълководец на „ Хизбула “ е погубен в Бейрут (ВИДЕО и СНИМКИ)  Времето в събота: Предимно слънчево с температури до 25° България 2 мин. Времето в събота: Предимно слънчево с температури до 25°  Торнадо в морето край Ахтопол (ВИДЕО) България 2 мин. Торнадо в морето край Ахтопол (ВИДЕО)

Забележката на съветския водач накара Белия дом да съобщи, че Путин би трябвало да спре да разяснява изборите на 5 ноември.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР