Тази вечер от 21 ч. по БНТ 1 Националната телевизия

...
Тази вечер от 21 ч. по БНТ 1 Националната телевизия
Коментари Харесай

Тази вечер по БНТ: Събитията на 2017 г.

Тази вечер от 21 ч. по Българска национална телевизия 1 Националната телевизия ще излъчи 60-минутния преглед на 2017 година, квалифициран от екип на „ По света и у нас “.

Кои бяха най-важните и знакови събития на годината разяснява в студиото на „ Денят стартира “ продуцентът на „ Събитията на 2017 година “ и водещ на „ По света и у нас “ Геновева Радева. Тя съобщи, че този път форматът на обзора ще бъде малко по-различен, само че ще е все по този начин забавен.

 Геновева Радева, продуцент на „ Събитията на 2017 година “: За мен персонално събитието на годината е подписването на контракта за добросъседство с Македония. Загърбването на разликите.
Радева съобщи, че за българския политически живот това беше година на взаимни отстъпки, направени в името на стабилността. Като образец тя уточни оставката на някогашния ръководител на Народно събрание Димитър Главчев.

В интернационален проект едно от най-важните събития е следващият нуклеарен опит на Северна Корея, когато се заприказва намерено за война. Доста хора гледат с подигравка на дярените оопити на Ким Чен-ун, само че това не е по никакъв начин смешно, добави Радева.

В Европа съгласно нея бежанската рецесия беше засенчена от въпроса ще влязат ли в ръководството извънредно десни. Голямата изненада бяха сепаратистките настроения - Каталуния и референдума в Италия.

Ислямска страна е победена в Ирак и Сирия, както беше оповестено, само че тероризмът продължава. Радева означи, че за жалост сякаш хората са привикнали с него.
Геновева Радева, продуцент на „ Събитията на 2017 година “: Имахме кореспонденти на всички горещи точки на света и довечера ще покажем техния взор. Този път форматът ще е малко по-различен от познатия на феновете. Когато вършим обзора, желаеме да вкараме оптимално повече положителни вести. Те са малко, само че за благополучие ги има.
Според Геновева Радева част от тези положителни вести, свързани с България, включват триумфите на Григор Димитров и българския спорт и алпинизъм, номинацията за „ Оскар “ на Теодор Ушев, триумфът на българската ария на Евровизия.

А край Чирпан беше открит зъб на прачовек на седем милиона години.

Режисьор на обзора е Мария Христова, а монтажисти са Андриана Андреева и Светозар Такев.

Гледайте „ Събитията на 2017 година “ от 21 ч. по Българска национална телевизия 1 .
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР