Тази вечер Лигата на конференциите ще излъчи окончателните си участници

...
Тази вечер Лигата на конференциите ще излъчи окончателните си участници
Коментари Харесай

Супер мачове тази вечер в Лигата на конференциите

Тази вечер Лигата на конференциите ще излъчи окончателните си участници в своята крайна фаза. Преди седмица се изиграха първите срещи от плейофите на шампионата, последвали неговата групова фаза, а през днешния ден предстоят да се изиграят реваншите, след които ще стане ясно кои тимове тъкмо ще играят на 1/8-финалите.

Разбира се, най-очакван е конфликтът на българския първенец с белгийския Андерлехт. В първия мач “орлите ” победиха в Разград с 1:0 и дадоха вяра на родните ентусиасти, че още веднъж ще има български тим в напреднала фаза от европейските клубни шампионати. Мачът стартира от 19:45 българско време.

По същото време различен балкански тим - Партизан (Белград) излиза вкъщи в Сърбия против Шериф (Тираспол), откакто източните ни съседи също надвиха с минималното 1:0 по време на визитата си в Молдова.

Не е за изпускане и мачът сред ЧФР Клуж и Лацио. Римляните завоюваха дуела във “вечния град ”, само че единствено с 1:0 и през днешния ден, седмица по-късно няма да им е елементарно да задържат крехата си преднина и то под обсадата на правилните румънски почитатели.

Абсолютно същото важи и за това, което ще се случи в Швейцария сред Базел и Трабзонспор, откакто турците завоюваха изненадващо предишният четвъртък, както и сред Гент и Карабах, където азербайджанците взеха победа на собствен терен.

Останалите двойки Днипро-1 - АЕК Ларнака, Лех (Познан) - Бодьо/Глимт, Фиорентина - Брага, също не трябва да се подценяват. В тях, както и в другите срещи неутралният фен има доста какво да види, в случай че наблюдава целият футболен маратон, който стартира в ранната вечер в 19:45 и ще завърши малко след среднощ, когато към този момент ще знаем кои са тимовете, продължаващите в същинската част от директните елиминации на шампионата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР