Тази вечер командоси задържаха 35-годишен мъж, който се беше барикадирал

...
Тази вечер командоси задържаха 35-годишен мъж, който се беше барикадирал
Коментари Харесай

След акция на отряд Кобра арестуваха въоръжен мъж, открил огън по полицаи

Тази вечер командоси задържаха 35-годишен мъж, който се беше барикадирал в дома си в тополовградското село Орешник. Операцията продължи близо 24 часа. В нея се включиха 80 чиновници на реда от Специализирания отряд за битка с тероризма " Кобра ", Жандармерията и хасковската полиция.

Орешник, Тополовград

До интервенцията се стигна, откакто през вчерашния ден полицията потърсила мъжа по кореспонденция за опасност към различен човек. Той се заключил в къщата в село Орешник, оказал опозиция и разкрил пукотевица с пушка към служителите на реда. Униформените не са били ранени. Около 18:30 довечера мъжът самичък напуснал дома си. Бил е арестуван на уместно място в селото от отряд " Кобра " като не е употребявано оръжие. Операцията на полицията е деликатно планувана със експертите от Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи.

По-късно стана ясно, че арестуваният е Иван Тачалиев. Той бил подготвен във Френския легион, като боравел добре с хладно, огнестрелно оръжие и гърмеж. В къщата в Орешник живеел самичък, а хората го разказват като добър човек. Случаят е предаден на прокуратурата.
 Мъж се барикарида вкъщи си в село Орешник Мъж се барикарида вкъщи си в село Орешник
Полицията задържа 35-годишен мъж, барикадирал се в дома си в тополовградското село Орешник, осведомиха от Областната дирекция на полицията в Хасково....
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР