Тази вечер френският гранд посреща тима на Реймс в мач

...
Тази вечер френският гранд посреща тима на Реймс в мач
Коментари Харесай

Лига 1 НА ЖИВО: ПСЖ - Реймс 0:0

Тази вечер френският гранд посреща отбора на Реймс в мач от 22-ия кръг в Лига 1. Двубоят на " Парк де Пренс " в Париж е с начален час 21.45 българско време и ще можете да го наблюдавате
Стартови сформира :
ПСЖ : Навас, Мендеш, Рамос, Маркиньос, Керер, Паредес, Данило, Верати, Мбапе, Икарди, Ди Мария
* Лионел Меси е запаса!
Реймс : Райкович, Фаес, Буси, Абделхамид, Гравийон, Кахусте, Мбуку, Матусива, Екитике, Лоско, Фокет
ПРЕДИ СРЕЩАТА:
ПСЖ продължава да преследва купата във Франция, която с всеки минал кръг наподобява във все по-сигурни ръце за столичани. След успеха над Брест в последния кръг парижани гледат към идващия противник - Реймс, който е на 14-а позиция.
Една от огромните звезди на парижани Лионел Меси пък тренира от няколко дни с отбора и се чака да се завърне в игра след ковид, през който мина. Любопитното е, че точно против Реймс Меси дебютира с фланелката на ПСЖ - на 29 август, когато се появи като запаса за 25 минути при триумфа с 2:0.
Аржентинецът няма попадение в пет следващи мача с фланелката на ПСЖ в Лига 1, като единственият му турнирен гол във Франция си остава оня против Нант от 20 ноември 2021 година, когато футболистите на Маурисио Почетино побеждават с 3:1, а Меси вкарва в 87-ата минута след асистенция на Килиан Мбапе.


Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР