Тази вечер е финалът на световното първенство по футбол между

...
Тази вечер е финалът на световното първенство по футбол между
Коментари Харесай

Празнична еуфория във Франция и Хърватия преди финала на Мондиал 2018

Тази вечер е финалът на международното състезание по футбол сред тимовете на Франция и Хърватия. Мачът стартира тъкмо в 18:00 ч. и ще бъде излъчен онлайн по БНТ1 и Българска национална телевизия HD.

Празнична еуфория е превзела Франция и Хърватия. Президентите на двете страни отпътуват за Русия, с цел да поддържат националните си тимове. Повече за настроенията и упованията на футболните почитатели в двете страни - споделя Биляна Бонева.


С внушителна заря приключиха тържествата в Париж за Националния празник. Днес французите се готвят за футболен успех. Със засилени ограничения за сигурност и с голям оптимизъм Франция чака мача тази вечер.

110 хиляди служители на реда са мобилизирани да наблюдават за реда през почивните дни. От съображения за сигурност Айфеловата кула през днешния ден е затворена. А на Марсово поле е построена голяма почитател зона, която може да събере към 90 000 души.
Много се надявах на финала да играят Англия и Франция. Това щеше да бъде героичен мач. Но в този момент тимовете на Франция и Хърватия ще се изправят един против различен. Хърватия е млад тим, а не от традицонните, които стигат до край.  Френският президент Макрон дойде в Москва за финала на Мондиал 2018 Френският президент Макрон дойде в Москва за финала на Мондиал 2018
С внушителна заря приключиха тържествата в Париж за Националния празник. Днес Франция се готви за дуела на националния тим с Хърватия на финала на С...

Френският президент Емануел Макрон отпътува за Русия, с цел да гледа финалния мач. Преди надпреварата той ще се срещне с съветския президент, с цел да обсъдят ситуацията в Сирия, Украйна и Иран, както и срещата на НАТО, която се организира преди дни в Брюксел.

Благодарствените думи за „ сърдечния банкет “ на Русия произнесе на съветски хърватската президентка, която към този момент отпътува на Москва.
 © Българска телеграфна агенция
Футболна еуофирия, смесена с големи дози национализъм царува в Хърватия.
Оптимистка съм. Вярвам, че ще победим, тъй като за първи път ни се случва сходно нещо.По доста параметри френският тим може да е доста по-добър от нашия. Но знаете ли, ние няма какво да губим.
Хърватският отбор към този момент пренаписа футболната история на страната си. Какъвто и да е резултата тази вечер, тимът към този момент донесе на почитателите си незабравими страсти през миналия месец.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР