Тази вечер дебют направиха мултимилионните покупки на Челси през зимния

...
Тази вечер дебют направиха мултимилионните покупки на Челси през зимния
Коментари Харесай

Фамозният дебют на Енцо Фернандес за Челси в цифри

Тази вечер дебют направиха мултимилионните покупки на Челси през зимния трансферен прозорец. Едно от попълненията - Енцо Фернандес, направи страхотни деведесет минути при нулевото тъждество против Фулъм и единственото, което му липсваше бе попадение в мрежата на “котиджърс ”, с цел да ознаменува първата си среща на “Стамфорд Бридж ” по допустимо най-хубавия метод.

Фернандес обаче потвърди с представянето си, че има място в “сините ” от Лондон. Той спезели всички си въздушни дуели, направи 74 подавания, на 10 пъти открадна топката, завоюва девед самостоятелни дуела, почисти топката на 3 пъти, завоюва 2 нарушавания за тима като не извърши нито едно и стреля един път към вратата на Фулъм. Освен това с шесте си битки в мача Фернандес се трансформира в най-активния футболист на терена, защото нито един различен състезател от двата тима не направи толкоз единоборства.

От тук нататък остава новото попълнение на лондончани да прави повече асистенции и да вкарва голове. Така той би могъл да спомогне на Челси да се класира за европейските клубни шампионати следващата година и да завоюва значимите идни срещи от Шампионската лига против Борусия (Дортмунд) от 1/8-финалите на шампионата. Само времето ще покаже дали инвестицията си е коствала за Греъм Потър и управлението на Челси.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР