Тази сутрин вдигнаха за София 17-годишния Крум, който загуби крака

...
Тази сутрин вдигнаха за София 17-годишния Крум, който загуби крака
Коментари Харесай

Лекар от Петрич съобщи какво се случва с Крум, който остана без крак заради младия джигит Георги

Тази заран подвигнаха за София 17-годишния Крум, който загуби крайници си при кървавата злополука от 16 август на тротоар в Петрич. Състоянието му, съгласно доктор Христо Френгов е положително.

Д-р Френгов заяви, че родителите на момчето са поискали той да постъпи в травматологията на болница " Пирогов ", защото има някой особености и невротични петна, които би трябвало да бъдат обработени по деликатно.

" Тъй като сътрудниците в отделението по Травматология в " Пирогов " са експерти ще погледнат раната, ще приготвят мястото за изработката на протеза и в бъдеще следва да бъде направена такава на Крум, с цел да може той устойчиво да стъпи на краката си. Психичното му положение е доста положително, както и физическото му, температура не е вдигал, което за нас е знак, че всичко е наред ", съобщи доктор Френгов, представен от struma.com.

Той разясни още, че поддържа връзка с сътрудниците си от София, които ще посрещнат Крум и ще бъде осведомен със положението му в елементи от тях.

Припомняме, че случаят стана на 16 август в 00:25 минути в Петрич, когато лекият автомобил ръководен от 18-годишния Георги Попстоянов опустоши три деца на тротоар на ул. " Цар Борис III ". Най-тежко при случая пострада 17 годишния Крум от село Първомай, който загуби крайници си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР