Тази сутрин в отделни райони ще се образуват слаби слани,

...
Тази сутрин в отделни райони ще се образуват слаби слани,
Коментари Харесай

Предимно слънчево, с температури от 21° до 26°

Тази заран в обособени региони ще се образуват слаби слани, а тук-там в Югоизточна България видимостта краткотрайно ще е понижена.

Минималните температури са най-вече сред 2° и 7°, в София - към 3°. През деня ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 21° и 26°, по-ниски по морския бряг - 15-18°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево, сутринта тук-там с ниска облачност. Ще духа слаб източен вятър. Вълнението на морето преди обяд ще е 1 бал, след обяд - 2 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. Следобед ще има незначителна купеста облачност. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра - към 6°.

През идващите два дни ще доминира слънчево време. Във вторник над Западна и Северна България към и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми.

В сряда изолирани краткотрайни превалявания ще има единствено в планинските региони. В четвъртък температурите бързо ще се покачат.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР