Тази сутрин в мола в Бургас проведоха учение по евакуация

...
Тази сутрин в мола в Бургас проведоха учение по евакуация
Коментари Харесай

Учение в мола в Бургас евакуира гражданите

Тази заран в мола в Бургас организираха обучение по евакуация на жителите. Мярката е по отношение на пожарите в двата съветски мола – в Кемерово и Москва от последните дни, при които починаха и бяха ранени голям брой хора, съобщи кореспондентът на БГНЕС в Бургас.

Пожаро-тактическото обучение се управлява персонално от шефа на Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ – Бургас комисар Васил Василев.

Учението съставлява пожар в заведение, ситуирано в атриума на мола, евакуация на хора и гасене на огнените пламъци. Включени са три структури на Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на населението/ Първа и Втора Районни противопожарни служби - Бургас и чиновници от бранш „ Специализирани оперативни действия “/ с четири автомобила.

Пожаро-тактическо обучение покрива територията и на централната градска част и прилежащите към комерсиалния обект зони от к-с „ Славейков “, защото след подаването на сигнала за случая, противопожарните коли се придвижват в действително време по разнообразни направления за установяване на бързината и най-оптималния от тях. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР