Тази сутрин стартираха продажбите на новите модели смартфони iPhone Xs

...
Тази сутрин стартираха продажбите на новите модели смартфони iPhone Xs
Коментари Харесай

Те ще ви потрябват: Huawei отново тролна Apple за слабите батерии

Тази заран стартираха продажбите на новите модели смарт телефони iPhone Xs и iPhone Xs Max. А компанията Huawei реши да употребява това събитие, с цел да се присмее на Apple.

Представители на Huawei застанаха до почитателите на Apple, които обичайно образуваха огромна опашка пред фирмения магазин на американския софтуерен колос в Сингапур. Представителите на Huawei раздадоха на хора от опашката фирмените външни акумулаторни акумулатори Huawei Supercharge (AP09S) с потенциал 10 000 mAh.



CNET заяви, че са били раздадени общо към 200 портативни акумулаторни блока с цена към $60. На опаковката на всички устройства е подложен надписа „Това е външна батерия. Тя ще ви потрябва. Предоставено от Huawei„.

По този метод китайският производител загатна за прекомерно дребния съгласно него потенциал на батерията в новите айфони. Ясно е, че когато тя се изтощи, късметлиите получили мощните външни акумулатори, ще могат доста добре да се възползват от подаръка (и да създадат реклама на Huawei).



Има нещо правилно в това, тъй като неотдавна разбрахме, че 5,8-инчовият iPhone Xs има акумулаторна батерия с потенциал 2658 mAh, като батерията на неговия предходник iPhone X е по-мощна – 2716 mAh.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР