Тази сутрин Сашо Кадиев се завърна в ефира на Преди

...
Тази сутрин Сашо Кадиев се завърна в ефира на Преди
Коментари Харесай

Деси Стоянова отслабна драстично, не е за вярване как посрещна Кадиев СНИМКИ

Тази заран Сашо Кадиев се завърна в ефира на „ Преди обед “ откакто отсъстваше предходната седмица поради странствуване със своята избраница Ивелина Чоева. Вместо да стане център на внимание обаче, зрителското внимание бе приковано от екранната му партньорка Деси Стоянова.

Водещата, която посрещна сътрудника си с доста усмивки и положително въодушевление, изненада всички с килограмите си или по-скоро с неналичието им. Явно брюнетката е наблегнала я на тренировки, я на хранителен режим, с цел да се втали по този начин.

„ Много е отслабнала Деси, не че е била дебела, но към този момент още по-слаба “, незабавно разясниха в мрежата водещата, която се бе пременила с къса алена рокля, открояваща слабите й крачета.

Както се знае, Деси Стоянова от край време се подлага на всевъзможни режими и диети, единствено и единствено да наподобява добре, и по опция без непотребни килограми по себе си. Изглежда най-сетне е намерила вярната формула, щом резултатите са такива.

Преди време, след следващия драконовски режим, Деси Стоянова бе изловена да хапва сладко голям хамбургер, само че прегрешението й очевидно й е светнало лампичката, тъй като към днешна дата освен, че не я виждаме в такива обстановки, само че и даже и да я забележим, към този момент наподобява задоволително добре, с цел да си разреши понякога сходно разпределяне на душата.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР