Тази сутрин правосъдният министър Цецка Цачева е поискала прокуратурата и

...
Тази сутрин правосъдният министър Цецка Цачева е поискала прокуратурата и
Коментари Харесай

Цецка Цачева поиска прокуратурата да я провери за апартамента

Тази заран правосъдният министър Цецка Цачева е поискала прокуратурата и антикорупционната комисия да ревизират жилището и сметката й. Това тя разгласи в коридорите на Народното събрание.

Сделката със жилището на Цачева предизвика медийното внимание поради изказванията, че е закупено на цена доста под пазарната стойност. Цачева, съобщи че до привършване на инспекцията и обявяване на резултатите няма желание да разяснява повече тематиката.
Цецка Цачева: Да бъдат направени инспекции за добития от мен парцел на улица " Юри Гагарин ". Като бъдат проследени средствата, с които е добит парцелът и открито има ли спор на ползи с компанията продавач, има ли корист с власт, както и други нарушавания при договорните ми връзки с компанията продавач. Готова съм да подпомагам на инспекциите. Давам единодушието си да бъде разкрита единствената сметка, с която разполагам. Нямам офшорни сметки, нямам търговски сдружения, нямам свързани лица, с които при властовите ми позиции да съм имала контакти. Ще упорствам резултатите от инспекцията да бъдат обществено огласени.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР