Тази сутрин двамата си позволиха да кажат на водещия на

...
Тази сутрин двамата си позволиха да кажат на водещия на
Коментари Харесай

Срещай Ни И Трепери! Преди Малко Слави Трифонов Извади Тежката Картечница И Изкърти Телевизиите!

Тази заран двамата си разрешиха да кажат на водещия на утринния блок на Нова телевизия Виктор Николаев по какъв начин може да му се спретне „ Викторгейт ”, по какъв начин с въпросите си клати страната и по какъв начин колежката му Анна Цолова към този момент я няма, тъй че да внимава с думите, които употребява, с цел да не му „ изядат хляба ”.

От малкия екран показаха публично несъгласието си, ГЕРБ се извиниха, а от опозицията желаеха реакция освен на думи.

Ето какво написа по този мотив Слави Трифонов във Facebook:

" Седя в офиса дружно с Евгени Димитров и Тошко Йорданов и приготвяме един план да издадем на диск най-великите български патриотични песни, изсвирени от “Ку-Ку Бенд ”. Песни като “Боят настана ”, “Откога се е, блага моя майно льо ”, “Пустите клисурци “ и изобщо велики български патриотични песни, които демонстрират, в действителност, какви сме ние, българите.

От друга страна пък, гледах изявлението на Виктор Николаев по Нова телевизия с депутата от ГЕРБ Антон Тодоров, който намерено заплашваше, че “ще му изстине мястото ”, тъй като, видиш ли, му задавал неуместни въпроси. А по-късно пък Валери Симеонов, още веднъж при Виктор Николаев, правеше същите подмятания, на самозабравил се от властта човек към един публицист, който си прави работата.

И си споделих - гледай в този момент, и ония от патриотичните песни са българи, и тия ояли се с власт представители на сегашната политическа система - също са българи.
Ясно за какво съзнанието ми избира тези българи, които са били подготвени и са дали живота си за концепция, фантазия, морал. И тъй като публицистите сега услужливо мълчат, превиват врат пред такива като тия двамата, по тази причина сме се докарали дотук.

Между другото, една от песните, които ще пуснем в тоя диск се споделя “Идем, идем, паплач проклета! Срещай ни и трепери! ”
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР