Тази сутрин бе отбелязана най-бързата тройка в историята на НБА.

...
Тази сутрин бе отбелязана най-бързата тройка в историята на НБА.
Коментари Харесай

Най-бързата тройка в историята на НБА

Тази заран бе маркирана най-бързата тройка в историята на НБА. В неин създател се трансформира стрелецът на Индиана Пейсърс Бъди Хийлд, който се нуждаеше от единствено три секунди, с цел да осъществя историческата изстрел. Бахамецът стори това в самото начало на дуела с Кливланд Кавалиърс, откакто се озова на точното място, с цел да овладее противоречивата топка и без да губи време да изстреля топката от далечно разстояние.

По този метод Хийлд усъвършенства върха на Реджи Милър, който бележи тройка след четири секунди игра по време на дуел против Голдън Стейт Уориърс през 2000-ата.

Хийлд несъмнено имаше ден, откакто приключи с 25 точки при 5/6 пукотевица от тройката. Неговият тим пък се наложи със 135:126 над " кавалерите ", като това бе 19-а победа за Индиана, който е шести във краткотрайното класиране на Източната конференция от 19-17.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР