Тази сутрин Андреа избухна с аудиоклип, в който е замесено

...
Тази сутрин Андреа избухна с аудиоклип, в който е замесено
Коментари Харесай

Източник на HotArena сензационно след ВИДЕОТО на Андреа: Кобрата се срамува от майката на децата си! Преследва и обича Андреа, предложи й брак, а на рождения й ден цъфна с ...

Тази заран Андреа избухна с аудиоклип, в който е забъркано името на новата жена на Кубрат Пулев - Розали Петрова, която е майка на щерка му Христина и сина му Спартак.



По този мотив HotArena се поразрови в историята и от свои сигурни източници разбра, че драмите към Андреа и Кубрат не са завършили, макар че боксьорът към този момент има две деца от друга жена.

„ Пулев не разрешава на Андреа да има нов мъж до себе си и да продължи без него напред. Кобрата плаши всички с пердах “, разкрива нашият източник.

През януари, дни преди да се роди първото му дете Пулев е отишъл непоканен на рождения ден на Андреа и е подарил гривна за 12 000 евро (виж заглавната снимка).  

През цялото това време Пулев е споделял на Андреа, че обича единствено нея и желае деца от нея, без значение, че към този момент има две от въпросната Розали. Пред свои близки Кобрата споделил, че с първото дете тя е забременяла, откакто е пробила презерватива.

„ Кобрата се кълне в Бог, че при първа опция желае да се отърве от Розали и да се ожени за Андреа и двамата да имат свои деца “, издава източникът ни.

Явно на Андреа й е пристигнало до гуша от непрекъснатия тормоз и е била принудена да пусне звуковия файл,   в който беседва с дамата на някогашния ухажор на въпросната Розали. Ирена Драгиева твърди, че мъжът й е умрял поради Розали, с който били любовници в продължение на 8 години. Записът на диалога сред Андреа и Ирена е от 2020 година, мъжът й Ненчо е умрял през 2016 година, а се е любел с актуалната на Кобрата от 2008 година, когато е била на 18 години.


Андреа е била сплашвана от Розали , която върти покупко-продажби за покупко-продажба на парцели. Най-вероятно точно брюнетката ще строи постройка на общинския имот във вилна зона „ Киноцентъра “ сред " Драгалевци " и " Бояна ", който Кобрата купи на много преференциална цена.

Преди да омае Кобрата, Петрова е била трета страна и в различен сходен триъгълник. Преди доста години 33-годишната собственичка на организация за недвижими парцели " Родекс Естейт " е имала връзки с Ненчо Драгиев - един от съсобствениците на столичния търговски център " Галакси ". Това е видно от публична информация, която е разполагаем в Търговския указател.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР