Тази статия е истинска находка за всяко момиче или жена.

...
Тази статия е истинска находка за всяко момиче или жена.
Коментари Харесай

Всяко петно ще бъде премахнато с помощта на тези супер съвети

Тази публикация е същинска находка за всяко момиче или жена. В края на краищата всички ние е трябвало да кажем довиждане на обичаната си дреха най-малко един път поради леке, което не сме съумели да премахнем. Но през днешния ден всичко ще се промени! Предлагаме ви да научите тези необикновено потребни препоръки по какъв начин да се отървете от другите петна върху облеклата. Те ще ви оказват помощ да запазите облеклата си чисти и да им се радвате дълго време.

Със сигурност най-малко един път сте се окапвали с лой или сте се оливали със сок. Колко обичани облекла са били унищожени заради сложни за унищожаване петна! За да не позволявате това да се случи още веднъж, запазете инструкциите, които ще ви оказват помощ да изперете всичко!

Как да премахнете петната по облеклата?

Препарат за миене на съдове

Наслаждавате се на апетитен сладолед, той стартира да се стопи и внезапно забелязвате леке по дрехата си. Не се тормозете! Почистете петното по следния метод: накиснете дрехата в студена вода в продължение на 10 минути, прибавете препарат за миене на съдове и по-късно изперете както нормално.

Амонячен алкохол

След пикник измежду природата можете да намерите петна от всичко! За неотдавна изядения шиш кебап сигурно ще ви припомнят мазните петна върху облеклата. Ако петното е прясно, го покрийте с малко сол, защото тя обезмаслява тъканта. При засъхнало леке, използвайте амонячен алкохол.

Аспирин

Да изперете петната от пот, ще ви помогне аспирина. Разтворете 4 стрити таблетки аспирин в чаша топла вода. Навлажнете с този разтвор и оставете дрехата в продължение на 2 часа, след което я изперете.

Вижте още: Лесен трик колорадският бръмбар да изчезне от градината ви

Мляко

Ако смесите 1 литър мляко и 2 супени лъжици лимонен сок, се получава чудесно средство, което ще отстрани петната от плодове. Оставете дрехата за 2 часа в тази течност, след което изплакнете и изперете в сапунена вода.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР