Тази седмица ви питаме стига ли ви мястото за багажа,

...
Тази седмица ви питаме стига ли ви мястото за багажа,
Коментари Харесай

ИГРА: Стига ли ви мястото за багажа, когато пътуване?

Тази седмица ви питаме стига ли ви мястото за багажа, когтао пътувате. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Пътуването ".

 

Има три вида хора:

Такива, които пътуват с доста малко багаж. Трябват им доста малко неща, които някак си съумяват да съберат в приблизително огромна раница или дребен куфар. 

 

 

Такива, които взимат приблизително доста неща (според тях от първа нужда - за всеки случай), и съумяват да съберат всичко в лимитираното пространство на куфара, сака, раницата, колата или багажното поделение на някой аероплан или рейс.

 

 

Такива, които като че ли се изнасят от вкъщи си, когато тръгнат да пътуват, тъй като само не вземат със себе си дивана си. Техния багаж е голям, прелива и заема извънредно доста място в колата (която наложително е снабдена с багажник на покрива). Ако пък са със аероплан или рейс, постоянно са склонни да платят някоя и друга такса допълнително, с цел да вземат всичко належащо, което да си планували за пътуването. Разбира се, в множеството случаи 3/4 от багажа се оказва непотребен, само че е същинско успокоение, че въпреки всичко е почтително пакетиран и замъкнат до другия завършек на света, просто за всеки случай. 

 
А вие от кой вид пътуващи сте?
 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР