Тази седмица ви питаме какво правите, когато сте гневни. Един

...
Тази седмица ви питаме какво правите, когато сте гневни. Един
Коментари Харесай

ИГРА: Какво правите, когато сте гневни?

Тази седмица ви питаме какво вършиме, когато сте гневни. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Изобретяването на звука ".

 

Гневни, ядосани, ядосани, нервни - все страсти, които ви подтикват да излезете отвън кожата си. Когато сте в сходно положение, в действителност са нужни стратегически занимания, които да ви " изчистят " от негативизма. А ето и какво най-често вършат хората, подвластни на сходни страсти:

 
Голямото почистване
Да, чистенето в действителност успокоява. Много дами стартират да чистят в несвяст даже неща, които от край време отсрочват като банята, кухнята или прозорците. 

 

 Добави изложение

 

 
Разчистване и нареждане
Когато сте ядосани може да се отдадете на нареждане на килера, почистване и изхрърляне на ненужните неща, нареждане и разчистване на дрешника, подбиране на наличните неща и махане на нещата, които не изпозлвате. Когато сте ядосани е доста по-лесно да се разделите и да изхвърлите неща, които не изпозлвате, само че ви е мъчно да махнете най-сетне от вкъщи си. 

 
Силна музика
Негативните страсти елементарно се преборват с малко мощна музика и танцуване. Може пък и да попеете с цяло гърло или пък просто да викате на воля, заглушени от музиката. 

 

 Добави изложение

 

 
Тренировки
Спортът постоянно работи отпускащо душевен. Така че направете малко йога вкъщи, или пък нещо по-активно като степ аеробика. Или просто излезте и бягайте в парка или пък отидете на фитнес. 

 
А вие какво вършиме, когато сте гневни?
 

 

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:
 
 Добави изложение У частници:  В играта могат да вземат участие всички регистрирани консуматори в Rozali.com.

Период:  00:00 часа на 10.02.2023 година  до 23:59 часа на 16.03 .2023 година

В играта вземат участие единствено отговорите оставени в коментар под играта за оповестения интервал.

На същата страница ще бъде оповестено името на спечелилия, който ще бъде определен на инцидентен принцип измежду всички участници в играта.

Печелившият ще бъде известен с персонално известие за метода на приемане на премията.

Rozali.com си резервира правото при непотърсена премия в границите на 7 работни дни от датата на известието да изтегли нов участник.

Победителят ще спечели книгата " ".

Автор: , Издателство: 

 

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР