Тази седмица ви питаме как е организиран хладилника ви. Един

...
Тази седмица ви питаме как е организиран хладилника ви. Един
Коментари Харесай

ИГРА: Как е организиран хладилника ви?

Тази седмица ви питаме по какъв начин е проведен хладилника ви. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Експеримент същинска обич "

Организацията на хладилника е от основно значение за няколко неща:
Да намирате по-лесно това, което ви би трябвало. Да не разваляте и изхвърляте храна. Да успявате да съберете повече хранителни артикули в хладилника си, в случай че той е дребен и всяко в допълнение пространство ви е значимо.  Да избегнете казуса с разтичане на храна, зацапване на хладилника и поява на неприятна миризма. 
Освен, че от ден на ден хора започнаха да осъзнават значимостта на положителната организацията в хладилника, започнаха и да се оферират на пазара от ден на ден разновидности да постигнете тази цел. 

 

 Добави изложение

 

Най-ценни са стъклените купи за храна, които се подреждат една върху друга, като по този метод спестявате място в хладилника, а храната е прегледно подредена, тъй че да се вижда и да се употребява преди да се е развалила. Защото един от постоянните проблеми е, че някои храна остават там някъде откъм гърба в хладилника, биват забравяни и се скапват. Така че транспарантните стъклени купи са съвършен вид да решите този проблем. 

Добро решение за организация на хладилника е и използването на табли и тарелки, в които да държите продуктите, които има късмет да се разтекат. Така ще предпазите хладилника от лепкави, мазни и други петна с неприятна миризма. 

 

 Добави изложение

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР