Тази седмица в Стамболийски започна планираният ремонт на водопроводната мрежа,

...
Тази седмица в Стамболийски започна планираният ремонт на водопроводната мрежа,
Коментари Харесай

Кметът Мараджиев: Започнахме ремонт на водопроводната мрежа ...

Тази седмица в Стамболийски стартира плануваният ремонт на водопроводната мрежа, за който Общината подписа контракт за финансиране на обект от изключително значимо значение. Става дума за повсеместен ремонт на водопроводната мрежа на ул. “Васил Левски ”, който включва замяна и преасфалтиране на цялата улица. Също по този начин замяна на тръбопровод по елементи от всички пресечни перпендикулярни на “Васил Левски ” улици - " Кочо Честеменски ", " Гоце Делчев ", " Търговска ", " Рила ", " Захари Стоянов ", " Хаджи Димитър ", " Тодор Каблешков ", " Антим l ", „ Васил Левски “, " Генерал Гурко " и " Перущица ".



Вече ще има кранове, които ще стопират водата на всеки сектор при повреда, а не както до момента да се стопира на целия град. На тези прави ще се асфалтира единствено там, където са изкопните действия. Договорът е за 2 746 000 лв. без Данък добавена стойност. Половината сума е преведена в този момент, а другата част идната година.



Кметът на общината Георги Мараджиев персонално ревизира старта на ремонтните действия, след което разяснява на страницата си във Facebook фотосите от обекта: „ Тази машина, на която се снимах, е смесен екскаватор. Комбинираният екскаватор е една от най мощните машини и нужни в строителството. Такива машини кметове са нужни на българските общини! Да ринат, да изхвърлят, да гребат всичката тиня и нечистотия в тази страна. Местната власт е машината, нужна на българина, с цел да почистим България! Затова и всички старания на механиците са да се повредят кметовете машини, с цел да продължава мъката и въргалянето в калта. Можеш ли да те овъргалят в калта и да излезеш чист? Мога и ще го потвърдя! “

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР