Тази седмица в рубриката Тук и сега Ернестина Шинова отваря

...
Тази седмица в рубриката Тук и сега Ернестина Шинова отваря
Коментари Харесай

Ернестина Шинова: От нашето отношение зависи и онова, което се връща към нас

Тази седмица в рубриката " Тук и в този момент " Ернестина Шинова отваря своя свят пред Деси Банова-Плевнелиева.

Тя е снаха на огромния Петър Слабаков, щерка на писателя сатирик и сценарист Чавдар Шинов и брачна половинка на режисьора- бунтовник и евродепутат Андрей Слабаков, само че постоянно е греела със лична светлина. А това е един диалог за любовта и чудесата:

Разговорът се организира в църквата " Св. Панталеймон " в Бояна, тъй като това е доста особено място за нея след здравословните инциденти, които е имала.

" Това забързан свят ни трябват оазиси на нормалност. Често пристигам тук, запалвам свещ, поисквам си всякакви неща - за мен, за България, за света. "

Ернестина разкрива, че точно вярата ѝ е пособия в най-тежките моменти. По време на бремеността с щерка ѝ, се случва злополука и актрисата получава отлепяне на плацентата. Има сериозен риск както за живота на бебето, по този начин и за нейния личен.

" Бях учудена какъв брой бях спокойна в този миг. Не се опасявах от гибелта. Бог е една голяма сила, която би трябвало да уважаваш, с цел да ти върне положително. От нашето отношение зависи и това, което се връща към нас "

Тя разкрива, че като дете в никакъв случай не е мечтала да стане актриса, а желанието се е появило много по-късно.

" Това се оформи по-късно. Минах през всички вероятни стремежи - служител на реда, балерина, художничка. Първата ми фантазия беше да бъда доктор, а втората, в случай че не стана доктор, да бъда актриса. Стана по този начин, че изпитите за ВИТИЗ бяха преди тези за здравна академия. И аз тъй като съм мързелива по природа, взех решение да не се явявам на повече изпити и си останах във ВИТИЗ.

Вижте цялото изявление във видеото горе.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР