Тази седмица стартира вторият сезон на култовия сериал „Съни Бийч“.

...
Тази седмица стартира вторият сезон на култовия сериал „Съни Бийч“.
Коментари Харесай

Иво Аръков е отказал да снима сериал на Би Би Си заради „Съни Бийч“


Тази седмица започва вторият сезон на паметния сериал „ Съни Бийч “. Иво Аръков, който играе ролята на Младен, беше посетител в студиото на „ Тази събота и неделя “.

Най-драматичното нещо, което му се е случило по време на фотосите, е че е трябвало да откаже на Би Би Си да снима сериал за тях.

„ Беше доста трагична обстановка и доста мъчно решение “, призна той. „ За всички ни – и за продуцентите и за мен. Щях да играя украински нарушител. Но нямаше по какъв начин да предам своя екип. “



„ Младен е персонаж, който е изграждан с доста обич и с доста сърце “, сподели Аръков. „ То си проличава, че той към този момент си има душа и собствен личен живот. “

Персонажът на Иво Аръков има някои паметни изречения в сериала. Самият той дава някои от концепциите за нещата, които героят му споделя.

„ Има едно доста значимо нещо – за персонажа е значимо да наподобява интелигентен пред Дарина. И всяка една дума, която той научи, се пробва незабавно да я вкара в приложимост. Така се роди и думата „ хипотезно “. Благодаря на сценаристите, които ми дават картбланш. “

Актьорът има доста обичани реплики от втория сезон, само че не желае да ги споделя, с цел да не ограбва публиката от опцията да ги чуят в сериала.



Една от най-забавните подиуми, които феновете ще видят в новия сезон, е с съвсем чисто голия Младен. Актьорът призна, че въпреки действието да се развива през лятото, сцената е снимана през зимата в неотопляван апартамент. За негов шанс всичко е станало бързо и не му се е наложило да мръзне дълго.

В действителния живот Иво Аръков не приказва с акцент, само че е признавал, че му е лишило много време да се отърве от него. В сериала обаче му се постанова още веднъж да приказва диалектно.

„ В този случай към този момент имаш оседлан кон, този акцент не е нещо, което ме подхлъзва да приказвам по този начин в всекидневието си “, изясни артистът. „ Когато се пробвах да го отстрани, бях 100% убеден, че аз не приказвам на меко и никой не можеше да ме убеди в противното. Благодаря на моите преподаватели, които ме записаха и след време ми пуснаха записа, с цел да чуя самичък. “

Отнело му е година и половина, само че е положил голямо усърдие и се е отървал от диалекта.


За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР