Тази седмица ще започне с относително спокойно космическо време. През

...
Тази седмица ще започне с относително спокойно космическо време. През
Коментари Харесай

Вижте кога се задават нови магнитни бури

Тази седмица ще стартира с релативно умерено галактическо време. През първите три дни от нея - 14, 15 и 16 август - вероятността за геомагнитни стихии е единствено към нищожните 5%, а за мощни геомагнитни стихии – даже към 1%.

Активността на петната върху Слънцето е по-ниска от преди, което значи, че разстройствата в земната магнитосфера ще бъдат изключителна необичайност. Те са локализирани в по-отдалечения източен завършек на Слънцето и не се планува да оказват директно въздействие върху нашата планета.

Близко половината от хората на Земята са с нараснала сензитивност към магнитни стихии, а броят им даже нараства. Обаче не всички от тях осъзнават, че техният дневен дискомфорт, нараснала раздразнителност, нарушен сън, физическа уязвимост и потиснатост може да бъдат породени или подсилени от магнитните стихии.

При някои хора разнообразни форми на дискомфорт се появяват ден преди започването на магнитната стихия, до момента в който за други - по време на самата стихия. Все отново, с неголеми старания, човек може да привикне и да понижи реакцията си към тях. За задачата е належащо да се трансформират навиците и всекидневието най-малко за няколко дни, с цел да се тества кое е най-подходящо за съответния организъм.

Експертите напомнят, че геомагнитната стихия съставлява нахлуване и минават на заредени частици в магнитосферата, причинявайки разстройства.

Източник: blitz.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР